Den nederlandske journalisten og forfatteren Margalith Kleijwegt snakket med foreldre i innvandrertette strøk i Amsterdam i forbindelse med boken «Usynlige foreldre – Mohammed B.s nabolag», og fant at de jevnt over lever i dyp fornektelse deres barns atferd. Forfatteren mener at fremgang i disse miljøene ikke blir mulig før foreldrene klarer å akseptere at det […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Den nederlandske journalisten og forfatteren Margalith Kleijwegt snakket med foreldre i innvandrertette strøk i Amsterdam i forbindelse med boken «Usynlige foreldre – Mohammed B.s nabolag», og fant at de jevnt over lever i dyp fornektelse deres barns atferd. Forfatteren mener at fremgang i disse miljøene ikke blir mulig før foreldrene klarer å akseptere at det […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.