Den nederlandske journalisten og forfatteren Margalith Kleijwegt snakket med foreldre i innvandrertette strøk i Amsterdam i forbindelse med boken «Usynlige foreldre – Mohammed B.s nabolag», og fant at de jevnt over lever i dyp fornektelse deres barns atferd. Forfatteren mener at fremgang i disse miljøene ikke blir mulig før foreldrene klarer å akseptere at det […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Den nederlandske journalisten og forfatteren Margalith Kleijwegt snakket med foreldre i innvandrertette strøk i Amsterdam i forbindelse med boken «Usynlige foreldre – Mohammed B.s nabolag», og fant at de jevnt over lever i dyp fornektelse deres barns atferd. Forfatteren mener at fremgang i disse miljøene ikke blir mulig før foreldrene klarer å akseptere at det […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.