Finnes det under overflaten et potensial for franske tilstander i Sverige? Tallene over skolebranner er forskrekkelige, og minst like ille er den offisielle blindhet for årsaker. Bare siden 2004 har tallet på branner økt med 50 % til 500 branner i året. Halvparten er påtent. Varannan skolbrand under 2006 var anlagd. Sedan 2004 har antalet […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Finnes det under overflaten et potensial for franske tilstander i Sverige? Tallene over skolebranner er forskrekkelige, og minst like ille er den offisielle blindhet for årsaker. Bare siden 2004 har tallet på branner økt med 50 % til 500 branner i året. Halvparten er påtent. Varannan skolbrand under 2006 var anlagd. Sedan 2004 har antalet […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.