Når selv de mest skeptiske referer gladmeldingene fra Bagdad kan det være på plass å helle litt malurt i begeret: en gruppe shiaer skal ha stått bak et angrep på sivile shiaer, for å skremme dem til å søke beskyttelse hos shia-milits. Illevarslene. Det er amerikanske militære som melder at de har arrestert fire shiaer, […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les også

-
-
-
-
-
-
-
Når selv de mest skeptiske referer gladmeldingene fra Bagdad kan det være på plass å helle litt malurt i begeret: en gruppe shiaer skal ha stått bak et angrep på sivile shiaer, for å skremme dem til å søke beskyttelse hos shia-milits. Illevarslene. Det er amerikanske militære som melder at de har arrestert fire shiaer, […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les også

-
-
-
-
-
-
-