Sakset/Fra hofta

La meg være helt kategorisk: Folk som prøver å spre søppel, er ikke velkomne. Deres innlegg vil bli strøket. Hvis folk synes innlegg av typen det siste til IF må få lov å bli publisert, er man enten naiv eller har sympati for slike synspunkter. Den samme personen skrev tidligere:

«Nazister må vel også ha lov til å ytre seg i vår frie verden?
La meg minne om muslimenes samarbeid med nettopp nazistene under den andre verdenskrig! Skal vi dermed nekte muslimer talerett i vesten ? Kraftig generalisert – men dere ser hva jeg mener 😉
Fakta så aner jeg ikke hva en nynazist er – er det en som hengivent forholder seg til Mein Kampf på samme måte som muslimer til koranen ?

Eller er nynazist bare et uttrykk venstrevridde bruker på folk de ikke kan få lukket kjeften på gjennom vanlig debatt ? Alle blir jo SÅ redd når det ropes nazist må vite …..»

Det sier det meste. Når andre nå ønsker Geiger tilbake, og kobler det med en setning om at de er lei «føleriet», så er beskjeden den samme: slikt vil bli strøket.

Det er ved å legge disse meldingene etter hverandre at man ser et bestemt mønster. Jeg skjønner at jeg har fulgt dårlig med i timen som ikke har sett det tidligere, men jeg har vært dum nok til å tro at det er enkeltpersoner som, ja, nettopp, «må få lov å ytre seg». Slik er det ikke. Det er noen få som driver agitasjon for et høyreekstremt standpunkt.

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Les også