Jeg vet ikke hvordan eller når krigen kommer til å starte, men ifølge en amerikansk venn er det et godt tips å lytte til US Army radiostasjoner. Når det bare er musikk å høre på radioen, ikke «Good morning, Vietnam» eller hilsener hjem fra soldater på vinterøvelse i Norge, er det et sikkert tegn på at angrepet er begynt. Den samme kilden mener å vite at det ikke kan være lenge før, siden det går så tregt på internett om dagen.
Ellers har Saddam Hussein funnet tiden inne til å skrive testamente, og det er nok et tegn til at enden/begynnelsen er nær. Her har The New Yorker gjort et virkelig scoop, og kan avsløre Saddams siste vilje og hilsener til sine mest betrodde medarbeidere. Det er vel ingen premie for å gjette at testamentet vil bli gransket i detalj i Pentagon og på Huseby.

Les også

-
-
-
-
-
-