Politiet i Bergen etterlyser tips fra publikum etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt på åpen gate natt til lørdag.

Politiet står tilsynelatende ganske på bar bakke og har ingen mistenkte. Det jobbes nå med å hente inn videoovervåkningsbilder.

Politet passer seg for å si om det var en mann eller kvinne som voldtok kvinnen. De etterlyser en gjerningsperson, ifølge BA.

Litt senere i artikkelen røpes det likevel at det var en mann.

Videoovervåkingen vil [politiet] bruke til å se etter en potensiell gjerningsmann som passer beskrivelsene fra kvinnen. Hun skal ikke ha kjent til ham fra før.

Voldtektsofferet er i begynnelsen av 20-årene. Overgrepet skal ha skjedd i eller nær Sigurds Gate i sentrum av Bergen, mellom klokken 0230 og 0345, natt til lørdag.

Kvinnen er ikke helt sikker på nøyaktig hvor det skjedde. Det er tvil om nøyaktig hva som har skjedd, men politiet sier de har en «hypotese om at det er snakk om en overfallsvoldtekt».

Det er blitt søkt med hund. Tre krimteknikere har vært i sving. Politiet er også blitt observert inne på en bar der det kan ha vært vitner til overgrepet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.