Leger uten grenser sa at en av deres ansatte på Gaza-stripen, Fadi al-Wadiya, ble drept av israelerne da han kom syklende på vei mot klinikken hvor han jobbet. Men israelerne kan fortelle en annen historie: Fadi al-Wadiya var ekspert på fremstilling av raketter og arbeidet for Islamsk Hellig krig i 15 år. De kan dokumentere det.

For terrorister er ansettelse i en internasjonal hjelpeorganisasjon et viktig cover. Leger uten grenser er klar over dobbeltrollene, men forsvarer likevel sine ansatte med en naivitet som det er vanskelig å ta alvorlig.

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/idf-releases-images-showing-doctors-without-borders-staffer-in-islamic-jihad-uniform/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.