NTB

Rød Ungdom bekrefter overfor Aftenposten at det er de som har hengt opp plakater som ligner på Ruters egne på busser, trikker og T-bane i Oslo.

Plakatene er til forveksling like Ruters egne reklameplakater, men budskapene på plakatene er lite fordelaktige for kollektivselskapet, skriver Aftenposten.

På en av plakatene sto det eksempelvis: «Visste du at Oslo Øst betaler mest til kollektivtrafikken – og får tilbudet kuttet? God deal, ikke sant?»

– Vi er gjort kjent med plakatene og ser veldig alvorlig på at noen utgir seg for å være Ruter og sprer alvorlige budskap, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Skarsbø Moen i Ruter til Aftenposten.

Hun opplyser at Ruter nå jobber med å fjerne plakatene og at de vurderer videre oppfølging av saken.

Tirsdag ettermiddag bekreftet fylkesleder Jaime Manuel Fuentes i Oslo Rød Ungdom overfor Aftenposten at det er de som har hengt opp plakatene.

– Kollektivtilbudet i Oslo er ikke godt nok, verken for arbeiderne eller unge i byen. Derfor aksjonerte vi mot Ruter i går ved å henge opp plakater på busser og T-banen med budskap som vi ser at også fagforeningen støtter, sier han.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.