President Joe Biden (81) sto helt urørlig mens folk jublet rundt ham på en konsert på plenen i Det hvite hus mandag. Det var ikke det at han ikke danset, men måten hele kroppen var frosset fast på som gjorde at det var et besynderlig skue. Hendene og armene er i en unaturlig stiv posisjon og med et frosset smil på toppen, så han ut som en utskåret pappfigur. Dette varte i flere sekunder og reiser flere spørsmål, skrev Newsweek.

Den konservative internettpersonligheten Mike Sperrazza skrev: «Vi har vår første totale funksjonsfeil i hjernen hans.»

Kontoen Libs of TikTok, som har over 3,1 millioner følgere, sa at Biden «så fortapt ut, og stirret ut i verdensrommet som en zombie.»

En annen skrev: «Han har ingen anelse om hvorfor han er der.»

Biden rørte seg ikke før Philonise Floyd, broren til avdøde George Floyd, la armen rundt ham i et tilsynelatende forsøk på å hjelpe.

Daily Mail repporterer at slike «frosne øyeblikk» har skjedd flere ganger i møter. En egen rapport med tittelen, «Behind Closed Doors, Biden Shows Signs of Slipping», som kom for en uke siden, beskriver problemet.

Sky News

 

 

Kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.