Biden og Demokratene fikk ikke flertall for pakken som inkluderer Ukraina, grensen og Israel. Under plan B vil hjelpen til Ukraina og Israel være frakoblet, men heller ikke det ligger an til flertall. Republikanerne har innsett at Ukraina er en dårlig sak i et valgår når USAs grenser står vidåpne.

Republikanerne gikk på et nederlag tirsdag da det ikke ble flertall for å stille Alejandro Mayorkas for riksrett.

Nå er det Biden som ikke får igjennom Ukraina-støtten på hele 60 milliarder dollar. Biden og Demokratene har med hjelp av tre Republikanere sydd sammen en asyllov som foregir å regulere grensetrafikken. I virkeligheten gir den grønt lys til åpne grenser. Selv ikke Mitch McConnell fikk seg til å stemme for pakken han selv har fremforhandlet.

Demokratene har forsøkt å skyve skylden for kaoset ved grensen over på Trump. Det slår heller dårlig an. Alle vet hvem som åpnet alle sluser 21. januar 2021.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.