Senatslederne Chuck Schumer og Mitch McConnell la søndag frem pakken de har fremforhandlet med Det hvite hus som samler asylpolitikk og bevilgninger til Ukraina og Israel. Speaker of the House, Mike Johnson, sier den er død før den er kommet til avstemning.

Avtalen er på 370 sider, og Senatet skal stemme over den onsdag. Demokratene har innført en praksis med å ta Kongressen på sengen. Medlemmene får kort tid til å lese forslagene før de kjøres gjennom.

Partene har forhandlet siden oktober, og teksten kunne vært kjent for lenge siden. Men det ville gitt kritikerne en sjanse til å rive den i filler. Demokratene velger heller sjokktaktikk slik de har gjort ved grensen der strømmen bare vokser.

Alle som har vært ved grensen sier situasjonen er ute av kontroll. Det sier også innenriksminister Alejandro Mayorkas som bruker kaoset som pressmiddel. Lovforslaget kommer samtidig som Representantenes hus skal stemme over riksrett mot Mayorkas.

De som har satt seg inn i lovforslaget sier det er mer opptatt av penger til Ukraina enn Israel og grensen. Av 115 milliarder dollar skal hele 60 gå til Ukraina. Det er penger USA må låne. Statsgjelden løper hurtigere og hurtigere og nærmer seg 35.000 milliarder dollar.

EU har nylig vedtatt å gi 450 milliarder til Ukraina. Nå følger USA opp. Krigen kan fortsette.

Samtidig er pakken en krigføring mot Amerikas arbeider- og middelklasse. Lønningene vil bli presset ned. Det åpnes for at barna til illegale kan få godt lønnede jobber slik at amerikanere som har tatt dyr collegeutdanning blir utkonkurrert.

Det kom 302.000 illegale bare i desember. Biden-regimet foreslår at grensejurister kan få anledning til å gi opphold og amerikansk statsborgerskap på stedet.

Demokratene importerer stemmekveg. De fører krig mot sin egen befolkning.

 

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/02/04/senate-releases-establishments-migration-bill/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.