Kongressmedlem Anna Paulina Luna har lagt frem forslag om å lovfeste at politikere som går inn for å bevilge ytterligere militær støtte til Ukraina, selv skal tjenestegjøre i Ukraina. 

Aktiv tjeneste i seks måneder

Luna representerer republikanerne i Representantenes hus på vegne av Florida. Hun ber om støtte til et lovforslag som vil tvinge medlemmer av Kongressen til selv å tjenestegjøre hvis de stemmer for å sende mer penger til Ukraina.

Lovforslaget «vil kreve at kongressmedlemmer som tar til orde for å gi militær støtte til Ukraina, selv må gjøre aktiv tjeneste i minst seks måneder».

Schumer Act

USA har gitt mer enn 115 milliarder dollar i militær og humanitær hjelp til Ukraina siden Putins invasjon. Lunas lovforslag, Schumer Act, er et svar på en uttalelse fra senator Chuck Schumer som på MSNBC har advart om at amerikanerne snart selv kan bli nødt til å kjempe mot Russland hvis våpenstøtten til Ukraina opphører:

– Hvis vi ikke hjelper Ukraina vil Putin overkjøre landet og vi vil tape krigen. Vi kan om noen år komme til å kjempe i Øst-Europa med en NATO-alliert. Det ønsker ikke amerikanerne.

Biden lider mega-nederlag i Senatet

 

 

Kjøp «Mesteren og Margarita»! Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.