Michelle Archer som er politi for Vermont State Police mottok livredningspris for å ha reddet en åtte år gammel jente som hadde gått igjennom isen på en frossen dam i nærheten av der hun bor.

Fox News’ American Newsroom har snakket med den heroiske kvinnen. Hendelsen skjedde den 17. desember, men har ikke blitt kjent før nå.

Archer var på rutinepatrulje da det kom inn en melding om at en jente holdt på å drukne i det iskalde vannet. Hun ankom innen fire minutter og hoppet i dammen for å redde den bevisstløse jenta i sikkerhet.

Vermont State Police har lagt ut opptak fra kroppskamera politikvinnen og hennes kollega Keith Cote hadde på seg. Det advares om sterke scener.

Body cam video: Vermont State Police Trooper dives into icy pond to save child.

Jentunge og søsteren hennes lekte nær, eller på, den frosne overflaten av en privat dam i nærheten av der de bodde da isen ga etter.

En eldre nabo som ikke var i stand til å svømme klarte å hjelpe søsteren opp av vannet før Archer ankom stedet.

Archer brukte et flyteutstyr for å bringe barnet opp på den snødekte bakken. Jenta begynte å lage lyder som varslet politiet at hun fortsatt var i live.

Cote tok barnet fra Archer og ga livreddende førstehjelp før hun ble fraktet med ambulanse til et sykehus i nærheten.

Archer fortalte Vermont News First at hun hadde ikke mye tid til å tenke. Det var noe som tok over – trening. Det var det motsatte av panikk.

– There wasn’t a whole lot of thinking going on. Something was taking over – training. It was the opposite of panic, Archer told local outlet Vermont News First.

Archer og jenta fikk mirakuløst ikke noen negative helseeffekter eller hypotermi fra det iskalde vannet. Jenta tilbrakte en dag på sykehuset.

Archer, Cote og eiendomseieren som hjalp til med redningen ble berømmet av Vermont State Police for deres heroisme og mottok statspolitiets livredningspris for sine handlinger.

I et intervju på Inside Edition forteller Archer at hun hadde ikke håp om at jenta var i live, før hun begynte å ynke seg på land.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.