I september var det flere voldtekter og seksuelle angrep på stranden i Brighton, kystbyen som ligger ved Den engelske kanal. Politiet i Sussex får kritikk for ikke å ha navngitt voldtektsmennene.

Det er flere gjerningsmenn, men bare to har forbindelse med hverandre.

Onsdag 6. september mottok politiet en melding om at en ung kvinne var blitt voldtatt på stranden i nærheten av Brighton Pier like etter midnatt.

To dager senere ble en kvinne i 20-årene utsatt for seksuelle overgrep rundt klokken 03.15.

Ahmed Lahmatar, 36, uten fast adresse, er arrestert for begge hendelsene og siktet for voldtekt og voldtektsforsøk

Søndag 10. september ble en kvinne i 40-årene voldtatt på Brighton Beach mellom 02.00 og 05.30.

Ali Mozaffari, 36 år gammel, er siktet og varetektsfengslet mens politiet etterlyser en mann fanget på CCTV på Brighton jernbanestasjon rundt klokken 05.45 om morgenen da kvinnen ble voldtatt.

I morgentimene lørdag 16. september fikk politiet melding om at en kvinne i 20-årene var blitt voldtatt på stranden. En 31 år gammel mann ble pågrepet og siktet for voldtekt og besittelse av cannabis.

Søndag 24. september rapporterte en kvinne i slutten av tenårene at hun ble voldtatt av en mann tidlig om morgenen på strandpromenaden nær Sea Life Centre.

En annen kvinne på samme alder ble utsatt for seksuelle overgrep rundt samme tid på stranden i nærheten.

Altaib Hamed, 25, og Bader Saleh, 23, er siktet og varetektsfengslet for de to siste voldtektene.

Politiet i Sussex beskytter voldtektsmennene

Politiet i Sussex fikk kritikk for at de ikke gikk ut med navnene til gjerningsmennene, noe som er standard prosedyre ifølge Brighton and Hove News.

Avgjørelsen om ikke å navngi voldtektsmennene ble kritisert av kvinnegruppen Sisters Salon i Brighton, som sa at det hindrer andre ofre fra å kontakte politiet. Identifisering hjelper også å sikre domfellelser av voldelige lovbrytere og demonstrerer for gjerningsmennene at de ikke vil få ly av Sussex-politiet:

– Naming men who have been charged is a basic step in facilitating other potential victims to come forward, helps secure convictions of violent offenders and demonstrates to perpetrators that they will not be sheltered by Sussex Police.

En talskvinne sa at politiet i Sussex unnlater å beskytte kvinner og de sender ikke en klar melding til menn om at seksualforbrytelser ikke vil bli tolerert i Brighton.

– A spokeswoman said: Sussex Police are failing to protect women and failing to send a clear message to men that sexual crimes will not be tolerated in Brighton.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.