Tre barn og tre voksne er registrert drept i skytingen på en barneskole i Nashville, opplyser et sykehus i byen. Tre voksne ansatte er også drept.

De tre barna ble brakt til Vanderbilt University Medical Center, men livet sto ikke til å redde, opplyser en kilde til ABC News. I tillegg ble to voksne personer drept. En jente, som så ut til å være i tenårene, sto bak ugjerningene. Hun ble drept av politiet.

– Det var en kvinne som skjøt. Hun ser ut til å være i tenårene, selv om hennes identitet ikke er bekreftet på nåværende tidspunkt, sier talsmann for politiet i Nashville, Don Aaron.

– Vi vet at hun var bevæpnet med minst to typer automatgevær og en pistol, sier Aaron. (NTB)

Skytingen rammet The Covenant School, en kristen barneskole i Nashville, Tennessee. Politiet har bedt foreldre som drar til skolen om å samles ved Woodmont Baptist Church nærheten.

Guvernøren i Tennesse, Bill Lee, sier han følger den tragiske situasjonen nøye, og ber om at folk ber for skolen, forsamlingen og hele Nashville.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.