Audrey Hale (28) er transkvinnen som slo seg inn i Covenent-skolen i Nashville mandag formiddag, gikk opp i annen etasje der hun drepte tre barn og tre voksne. Hale ble skutt av to politimenn som kom til stedet. Det er høyst uvanlig at en transkvinne står bak en skolemassakre.

Hale etterlot seg et manifest. Det spørs om det blir offentlig. Politisk er det uvelkomment for Biden-regimet at det er en av deres favoriserte grupper som går amok med våpen. Skytingen ble umiddelbart brukt politisk av venstresiden til å kreve at våpen må samles inn. Biden selv brukte skytingen til å kreve strengere våpenkontroll, etter først å ha kommet med en malplassert bemerkning om at han kom for å spise iskrem.

At mange transpersoner har personlighetsforstyrrelser er ikke nytt. Men uhyre følsomt i dagens Amerika, der transpersoner har en spesiell status og idoliseres av mediene. For dem er skytingen i Nashville et stort tankekors.

Hale skal ha gått på skolen som er presbyteriansk.

 

https://www.foxnews.com/us/nashville-shooter-audrey-hale-transgender-woman-opened-fire-covenant-school

 

 

  

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.