Tre medlemmer av den lovgivende forsamlingen i Tennessee invaderte forsamlingen mens den var i arbeid sammen med aktivister som brølte og skrek. Det var som en insurrection, et opprør. To av lovgiverne ble ekskludert i etterkant og Demokratene synes dette er blodig urettferdig. De foretrekker å være de som dømmer folk.

Men nå sier Alexandria Ocasio Cortez at dette er fascisme.

NTB forsøker å holde tritt med de progressive, dvs woke i kulturkrigen.

Demonstrantene krevde strengere våpenlover etter at transen Audrey Hale skjøt og drepte tre skolebarn og tre voksne på Covenant-skolen i Nashville.

Grunnen er at de deltok i en demonstrasjon til støtte for strengere våpenlover. Politikerne brukte megafoner til å spre sitt budskap og oppildne demonstrantene. Demonstrasjonen skjedde etter en skoleskyting der seks mennesker – tre av dem elever – ble drept.

Woke-folket og Biden trykket transene til sitt bryst også etter massakren og Biden sa transene formet USAs sjel. Man kan ikke unnlate å fordømme transers vold og deretter tro at man kan være mot våpen. Det er schizofrent.

Woke-mediene og demonstranter er empatiske med transer, men ikke med ofrene for deres vold. Det er essensen. Derfor blir deres krav om våpenkontroll bare nok et slag i lufta.

NTB kjører på at det er Republikanerne som truer valgintegritet ved å kreve f.eks. ID ved valg.

I flere delstater republikanerne kontrollerer jobbes det nå med å skjerpe reglene for å få stemme og utfordre integriteten til valgsystemet.

Minst 177 lovforslag som stiller krav til velgerne eller skaper et system som kan hindre velgere fra å stemme, er lagt fram rundt om i USA så langt i år, ifølge Brennan-senteret tilknyttet New York University.

– Det er en langsom utvanning av demokratiet vårt, sier Neha Patel ved State Innovation Exchange, et strategisk senter for progressiv delstatspolitikk.

NTB unnlater å presisere hva det handler om, for det er for dumt å stemple krav om ID før stemmegivning som en innskrenking. Hva med Norge?

Demonstrantene var inne i den lovgivende forsamlingen i 45 minutter, derfor ble to av dem ekskludert.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.