Colin Bailey (28) vil gjerne bli kalt Mia. Onsdag morgen ble han arrestert i St. George, Utah, for å ha skutt og drept sine foreldre, Joseph og Gail Bailey. Colin sa han var fornøyd med drapene og gjerne skulle gjort det igjen. Han er bare en i en rekke av transpersoner som er blitt mordere.

Lokalt politi og medier etterkommer morderens ønske og kaller ham Mia.

«Mia uttalte videre at hun ikke angret på handlingene sine, og at hun ikke ville forandre det hun hadde gjort. Mia uttalte ‘Jeg ville gjort det igjen. Jeg hater dem'», heter det i rettsdokumentene.

Tidlig onsdag morgen lokaliserte politiet Bailey i nærheten av en park i St. George, ifølge rettsdokumentene, og han skal ha trukket en pistol fra bukselinningen og holdt den mot hodet mens han gikk bort fra politiet. Deretter mistet de angivelig ham av syne.

Bailey overga seg til slutt til politiet nær St. George Temple, sa politiet.

Han hadde skutt gjennom døren til rommet der broren og svigerinnen forskanset seg i kjelleren, for så å gå opp igjen for å forsikre seg at foreldrene var virkelig døde.

Listen over transer som dreper begynner å bli lang. Progressive medier vil ikke omtale  dem.

Audrey Hale, som ble skutt og drept av politibetjenter, så ut til å nære et lignende morderisk raseri mot sin far, og skrev i dagboken sin at hun hatet ham og ikke brydde seg om han døde. «JEG VIL DREPE DEG», skrev hun bare noen uker før hun gikk amok.

Dobbeltdrapet i Utah føyer seg inn i rekken av urovekkende transseksuelle angrep de siste årene.

I september 2018 skjøt og drepte Snochia Moseley, en 26 år gammel mann som ble identifisert som kvinne, fire personer på et distribusjonssenter for legemidler i Aberdeen i Maryland.

I mai 2019 åpnet Alec McKinney, en da 17 år gammel transkjønnet student, ild på en friskole i Denver-området, hvor han drepte én elev og såret åtte andre.

I mars 2023 gikk Audrey «Aiden» Hale, en 28 år gammel kvinne som identifiserte seg som mann, amok på Christian Covenant School den 27. mars 2023, og drepte tre barn og tre av skolens ansatte før hun ble skutt og drept av politiet som rykket ut.

Hale var motivert av et intenst, morderisk hat mot velstående, hvite («cracker») barn, ifølge et lekket manifest som var skrevet i en spiralbok.

I april 2023 skal en transkjønnet tenåring i Colorado Springs ha fremsatt trusler mot ulike skoler i byen, noe som resulterte i en tiltale for overlagt drapsforsøk og andre relaterte anklager.

I januar 2024 åpnet en trans- eller ikke-binær elev ild på en videregående skole i Perry, Iowa, og traff flere personer, før han vendte våpenet mot seg selv. Rektor ved Perry High School, Dan Marburger, døde som følge av skadene.

I februar 2024 åpnet den transidentifiserte skytteren Genesse Ivonne Moreno (tidligere kjent som Jeffery Escalante) ild i en kirke i Texas.

Fremme av transer er en politisk prioritert oppgave for Demokratene og mediene. Derfor får ikke deres forbrytelser omtale.

Audrey Hale etterlot et manifest. Det er ennå ikke frigitt av politiet. Det legges lokk på alt som kan skade «saken». Trans er beskyttet i Bidens USA, i motsetning til MAGA som kastes i fengsel, selv om man har vært i Det hvite hus.

Drag queens er også beskyttet, dvs overgrep blir ikke omtalt. Transen som viste frem sine kunstige bryster i Rosehaven utenfor Det hvite hus er tatt for fem seksuelle overfall.

Hva er det mediene frykter? At publikum vil begynne å stille spørsmål ved om det er noe galt med disse menneskene, at trans er en indikasjon på psykiatri.

Det tåler ikke LHBTQ-bevegelsen og den har fortsatt stor innflytelse og beskyttes fra høyeste hold.

Trans-Identified Shooter Who Killed Both Parents in Utah Told Police He’d ‘Do It Again’

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.