Reaksjonen på massakren på den kristne barneskolen Covenant i Nashville sier mye om den ideologiske vinden som blåser fra de radikale Demokratene og deres medier. Hverken mediene, justisministeren eller Demokratene ville snakke om hva som drev Audrey Hale til å oppsøke skolen hun gikk på med to halvautomatiske våpen og en pistol og drepe tre 8-åringer og tre lærere. Normalt vekker skolemassakrer sterke reaksjoner og mediene og Demokratene utnytter det i kampanjen mot våpen. Men ikke når det er en transperson som er morderen. Da går flere så langt at de uttrykker empati med morderen.

Det er et bizarrt skue: Medier som vanligvis pisker publikum med skolemassakrer tier om motivet og snakker heller om hvor forfulgt transpersoner er. Denne empatien er så sterk at den svinger over i forståelse for at de angriper med våpen i hånd. Talskvinnen til guvernør i Arizona, Katie Hobbs, sendte ut en tweet av en kvinne med våpen i hånd og teksten: Slik reagerer vi når vi møter transfobe.

Hun måtte gå av, men var ikke alene. Identifiseringen med trans er så sterk i dagens radikale USA at man også forstår når de massakrerer småbarn. Barna var jo kristne og kristendommen og kristne bærer på en skyld overfor trans.

Daily Mail overrasket med å hive seg på trans som offer, med oppslaget: Trans Outcast. Det var foreldrenes skyld som nektet å godta hennes transkarakter.

Det er det kristne konservative Amerikas feil.

Den samme utpeking av konservative kristne og oppløfting av trans som de mest verdifulle menneskene finner vi norsk offentlighet. Kulturminister Trettebergstuen står for denne ideologien. Nylig bevilget hun et millionbeløp for å «løfte» trans ut av deres nedtrådte posisjon.

Ingenting om at transmennesker ofte lider av psykiske problemer. De idoliseres. De er ikke mennesker av kjøtt og blod, men idoler.

Mange av dem går på farmaka, som kan gi bivirkninger. Men heller ikke det er det lov å nevne når transpersoner blir voldelige. De er fritatt for kritikk eller analyse.

Trans er beskyttet. Hva er deres rolle? De er spydspissen mot familie, mot mann og kvinne som får barn, det tradisjonelle parforholdet er avleggs. Det er mer spennende med folk som skifter kjønn.

Trans er radikale, revolusjonære som angriper kvinnerollen også på andre måter: De får konkurrere i kvinnesport og knuser konkurrentene. Lia Thomas synes han har rett til å feie kvinner av banen i deres egen sport, svømming. Nå sprer det seg til flere sportsgrener, som sykling. Kvinner slutter, trekker seg ut. De ser ikke noe poeng i å fortsette.

Det er nesten utelukkende menn som kaller seg kvinner og konkurrerer i kvinnesport. De ødelegger kvinners domene, ikke bare sportslig.

Biden-regimet hyller trans. En kjent trans var gjest i Det hvite hus. Det brukes store summer på promotering av trans. Hollywood elsker trans. Drew Barrymore gikk ned på kne for en transmann som kler seg som kvinne. Det vi er vitne til er patriarkatets gjenkomst, som knuser kvinnebevegelsen, fordi kvinner ikke forstår hva som skjer.

Det er jo de de mest liberale i samfunnet som går inn for trans, og hvordan kan de være destruktive mot kvinner, de har jo vært foregangsmenn på feminisme.

Men woke og trans er noe annet. Noe helt annet. Det er mørkt og demonisk.

Trans elsker drag queen. Det er nå drag shows over hele USA, på skoler, i barnehager, kirker og militære forlegninger. Forsvarsminister Lloyd Austin og forsvarssjef Mark Milley lot som om de ikke visste om drag shows inne på militært område.

Drag shows bryter ned folks tradisjonelle normer, det gjør også dem åpne for trans. De skal også bli «flytende». Det er dette som definisjonen på en revolusjon: Rykk opp røttene.

Samtidig pusher lærere i barne – og ungdomsskolen trans og kjønnsskifte. Lærere har lagt ut videoer hvor de forteller hvordan de påvirker barna. Skolen underviser med bøker som hyller flytende kjønn og barna lærer eksplisitt om voksen-sex fra de er små. Det er som forberedelser og promotering av pedofili.

Big Pharma og legene/sykehusene er med på kjønnsskifte, de tjener store penger på det. Man kan spørre hvordan leger har samvittighet til å fjerne brystene på kvinner og penis på gutter. Men når noe har samfunnsstøttenes godkjenning er man fritatt for individuelt ansvar. Alle gjør det.

Joe Biden satt under valgkampen og sa at barn kan skifte kjønn helt fra 8 år.

Ødeleggelsen av det biologiske kjønn, av mann/kvinne, av kjernefamilien, er et ideologisk prosjekt, en revolusjon ovenfra som promoteres av en elite for å ødelegge selve fundamentet for sivilisasjonen: Mann og kvinne, med kvinne som den som gir liv.

Det er ikke ment som en morsomhet når de snakker om at menn menstruerer og kan få barn. Det er dødsens alvor.

Når Bidens nominerte til høyesterett, Ketanji Brown Jackson, sitter i høring i Senatet og ikke kan definere hva som er en kvinne, er det et eksempel på ideologiens makt og herredømme.

Selv massakre på små barn vil de forstå. Fordi barna er kristne.

Transideologien er del av en ideologi som ønsker å rive sivilisasjonen fra hverandre og lage en ny: Transhumanisme. Menneske og kunstig intelligens smelter sammen.

 

 

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.