Barn ned til 3-årsalderen er målgruppe for en bølge av nye bøker om transpersoner og transseksualitet. Publiseringseksperter sier at det nå finnes mange titler som er spesielt rettet mot barn under 11 år. Disse tekstene introduserer konsepter som barn som endrer kjønn og at menn kan være mødre. Mange slike bøker blir inkludert på barneskolenes leselister etter å ha blitt promotert av LHBTQ-forkjempere.

En rekke bøker rettet mot barn under 11 år promoterer flytende kjønnsidentiteter og transseksualitet. Ei bok med tittelen Bye Bye, Binary (Farvel binær) forteller historien om en baby som, når han blir spurt, nekter å fortelle om han er en gutt eller ei jente og i stedet svarer: «Hva bryr det deg?» Denne ikke-binære babyen erklærer seg også som klar til å «knuse kjønnsnormer», ettersom disse «bare er sosiale konstruksjoner uansett”.

Hun er min far! (She’s My Dad!) er ei bok rettet mot barn i alderen tre til syv år og forteller historien om et barn med en pappa som har gått over fra å være mann til å bli kvinne. Den seks år gamle hovedpersonen forklarer: «Min far heter Haley. Hun pleide å være en han, men nå er hun en hun! I fjor gjorde hun dette som heter overgang».

Når vi snakker om barn ned til en alder av tre år, snakker vi om barn som sannsynligvis ikke kan lese selv, som fremdeles lærer seg å snakke og som i noen tilfeller kanskje fremdeles bruker bleier. Vestlige barn helt ned i bleiealderen skal altså lære at kjønnsskifte er naturlig, og at hvis pappa ønsker å bli mamma, så kan han/hun/hen selvsagt gjøre dette.

HarperKids er en del av HarperCollins, et av verdens største forlag. De har mange LGBTQIA+Pride barnebøker oppført på sin nettside. Minst ni av disse har et tema knyttet til transpersoner. Samtidig forteller flere forfattere om et økende klima av intoleranse i forlagsbransjen for alle som er uenige med hensyn til transkjønnsideologi. Selv Harry Potter-forfatter J.K. Rowling er blitt rammet av harde anklager om transfobi, med påfølgende drapstrusler.

Transgender Trend er ei kampanjegruppe som er bekymret for den kraftige økningen i antallet unge mennesker som endrer kjønn. De har analysert 60 LHBTQ-bøker rettet mot barn i barneskolealder. Shelley Charlesworth, som ledet denne undersøkelsen, sier til The Mail on Sunday: «Transbildebøker er et helt nytt fenomen. Dette kan ikke understrekes for sterkt. Å fortelle små barn at frisyrer og klær vil endre kjønn og at andre barn da vil tro at det er sant, er et grusomt bedrag. Dette er et kynisk triks å bruke overfor barn som er i en alder da fantasilek er på sitt mest intense”.

Judith Nemeth, en tidligere lærer og direktør for The Values Foundation, som jobber for å beskytte tradisjonelle verdier, advarer: “Barn lærer om livet gjennom historier. Å bruke fortellinger for å fremme politisk drevne, ikke-vitenskapelig baserte forestillinger, er ikke bare forvirrende, det er uansvarlig».

11. februar 2023 demonstrerte noen briter mot at en dragartist skulle lese fortellinger for småbarn på nasjonalgalleriet Tate Britain. Motdemonstranter stemplet dem som nazister. London-galleriet holdt historiestunder for barn av en mann som kler seg ut i kvinneklær. Tate var vertskap for Drag Queen Story Hour UK. Galleriets nettsted beskrev drag-dronningen Aida H Dee som «den første dragartisten i Europa som leser historier for barn i en barnehage».

Remy Elliott, en ungdomsskolelærer som er ansatt i New York City Department of Education, fortalte elever at kjente videospillkarakterer fra Nintendo har forskjellige seksuelle identiteter og kjønnsidentiteter. Hun hevdet at Mario er homofil, mens spillkarakteren Princess Peach er lesbisk og tiltrukket av Princess Daisy, som er bifil og polyamorøs. Yoshi, en fiktiv dinosaur som mange barn kjenner fra videospill, ble beskrevet som en transmann.

Ei 14 år gammel jente på en skole i Sørøst-England forteller om ei atmosfære preget av transhysteri. Hun tror at de fleste foreldrene ikke aner hva barna deres blir undervist i. Jenter som bruker bukser, har lite sminke eller kort hår blir mistenkt for å være transpersoner. Hun forteller at en lærer omtalte henne som «they», i stedet for det normale pronomenet «she». Da hennes mor klaget over dette ba læreren om unnskyldning, men forklarte at han var forsiktig i tilfelle hun ville skifte kjønn. Han sa at lærerne går rundt på eggeskall, redde for å bli stemplet som transfobiske.

Biblioteket har en seksjon viet til LHBT-bøker for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. Det er et skilt for Pride i skoleinngangen, med regnbueflagg og ord som “ikke-binær”, “polyseksuell” og “panseksuell”. Slike begreper dukker også opp i undervisningen. Nylig sa en lærer at Lady Macbeth var «hverken mann eller kvinne».

Denne 14 år gamle jenta forteller at på hennes skole er det blitt trendy å være transseksuell. Hun hevder at 20 av 200 studenter, altså ett av ti barn på skolen, i løpet av året identifiserer seg som trans eller ikke-binær. Nesten alle er jenter som hevder å være gutter eller ikke-binære. Hennes venninne ble “godkjent” uten spørsmål som gutt i 7. klasse. Hun har alvorlige psykiske problemer og er regelmessig borte fra skolen fordi hun skader seg selv.

Skoler rapporterer om et økende antall barn som sier at de er transpersoner, at deres kjønnsidentitet er forskjellig fra deres biologiske kjønn. For de som er biologisk født som kvinner kan dette i ytterste konsekvens føre til hormonbehandling og til slutt kirurgi for å fjerne bryster og livmor.

Tidligere transaktivist angrer på at hun oppmuntret sin sønn til å identifisere seg som jente

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.