Sakset/Fra hofta

Lista fyr ble bygd i 1833 og har alltid vært vendt mot verden utenfor. Avisen Lister24 synes å ha en mer tilknappet holdning til virkeligheten, og kan knapt kalles for noe intellektuelt fyrtårn ved sin avvisning av en bok som så absolutt bør være av interesse for deres leserkrets. Foto: Willy Haraldsen / Samfoto /NTB Scanpix

Den Polaris Media-eide avisen Lister24 i Farsund refuserte nylig en leserinnsendt bokanmeldelse av boken «Normløst – Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge» av Kjell Skartveit. Boken, begrunnelsen og anmeldelsen fortjener alle et større publikum.

Lister24, som inntil 2014 het Farsunds Avis, dekker kommunene Farsund, Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord og Hægebostad. En region der kristendommen er godt forankret, tenk bare på Troens Bevis i Kvinesdal, som årlig samler langt flere til sine stevner enn det avisen har lesere (ca 11000). Det er derfor grunn til å tro at avisens ledelse skyter seg selv i foten når de takker nei til en bokanmeldelse som utfordrer «den nye tids» kjønnsparadigmer. Nyhetslederen i Lister24 hadde følgende tilbakemelding til forfatteren av innlegget:

Tilbakemelding fra ansvarlig redaktør Fridtjof B. Nygaard på denne: Vår linje er ikke endret og at du må finne andre kanaler enn Lister for disse ytringene. De er velkjente, med bare nye vrier.

– Velkjente, med nye vrier?

Det skulle vel ikke være slik at denne avisen prøver å vri seg unna sitt samfunnsansvar ved ikke å dekke et samfunnsfenomen som burde uroe ikke bare avisens lesere, men hele landets befolkning. Rekk opp hånden den som kjenner til nyord som ‘medmor’ og ‘kjønnsidentitet’!

Værsågod, her kommer anmeldelsen Lister24 ikke ville ha:

Normløst

Revolusjoner er gjennomgripende forandringer. I historien var det folkets kamp mot eliten som endret samfunnet. I dag er det omvendt, ovenfra og ned, først med multikulturalismen, deretter identitetspolitikken med sin «skeiv teori» og Pride. Den Politisk Korrekte elite ga oss multikulturalismen og gir oss nå Pride. Vår statsstøttede, regimetro presse gir dem ryggdekning. Mediefolket identifiserer seg med eliten, spiller på lag med eliten mot folket.

Hvordan vi fikk multikulturalismen som statsbærende ideologi er dokumentert i Terje Tvedts bok «Det internasjonale gjennombruddet – fra ettpartistat til flerkulturell stat». Hvordan identitetspolitikken har blitt statsideologi dokumenteres i Kjell Skartveits bok «Normløst – Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge».

Det startet med den kjønnsnøytrale ekteskapsloven fra 2008, og deretter diskrimineringsloven fra 2013 der kjønn som subjektiv opplevelse ble til juridisk kjønn. Den setter forbud mot diskriminering på grunn av seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. I likestillings- og diskrimineringsloven fra 2017 innskjerpes det ytterligere i arbeidslivet, helsevesenet, skoleverket. Familien inkluderes i lovens virkeområde (Orwells 1984?), hvilket ifølge Skartveit gjør alle klassisk kristne til potensielle lovbrytere overfor sine barn som kunne tenkes å velge seg et annet kjønn eller andre seksuelle preferanser, som da bryter med kristen etikk. Det gir nye verktøy til (mis)bruk for Barnevernet, som allerede er beryktet langt utover landegrensene.

Du må lære deg nyord som ‘medmor’ (erstatter biologisk far), ‘kjønnsidentitet’ (avviker fra biologisk kjønn), ‘kjønnsuttrykk’ (stikkord: Pride-kostymer), og ikke minst ‘LHBTI’ som er en samlebetegnelse for lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og intersexpersoner (?) (eller LHBTIQ der Q står for queer-personer). De er nå inkludert i lovgivningen, beskyttet mot å bli krenket. Og det er opp til dem selv å avgjøre om de har blitt krenket. Med omvendt bevisbyrde i retten må du sannsynliggjøre at du ikke har krenket dem. Det er rått parti, din privatøkonomi mot «den krenkedes» støtteapparat, alskens statsstøttede NGO’er og andre som LLH, lesbiskes støtteorganisassjon (FRI fra 2016). Det fikk en Krf-politiker erfare da han ikke leide ut til et lesbisk par. Det kostet ham en halv million kroner i saksomkostninger.

Arbeidsgivere skal ikke bare respektere at en ansatt biologisk mann stiller på jobb i kvinneklær eller annet kostyme slik du ser det i Pride-parader – de skal etter den nye loven arbeide aktivt, målrettet og planmessig for å fremme lovens formål innenfor sin virksomhet – hvilket skulle bety å oppmuntre til slike ‘kjønnsuttrykk’.

Stavanger Aftenblad hadde en historie om en person med «halverigert penis» som møtte opp i Studentsamskipnadens damegarderobe. Han var juridisk kvinne. «Jeg er kvinne, og dusjer derfor i damegarderoben». Det ble selvsagt oppstyr som endte med at transpersonen ble krenket og meldte saken inn til Likestillings- og diskrimineringsombudet, med noen runder uten at saken så langt er endt i retten. Damen som «krenket» risikerer samme behandling som Krf-politikeren omtalt ovenfor. Det gjør undertegnede også med å bruke pronomenet «han» istedenfor «hun» om transpersonen.

Dette er grunnleggende menneskerettigheter, er gjennomgangstemaet, der menneskerettighetenes trosfrihet og samvittighetsfrihet overstyres av «de krenkedes» rettigheter.

Men den nye statsideologien er ikke bare juss. Totalitære ideologier er altomfattende. Skeiv teori skal bli en del av normgrunnlaget i barnehager og skoler, med prideparader, homoeventyr og skeive rollespill. Ja selv på «gamlehjem» slipper man nok ikke helt unna, med heising av Pride-flagget.

Som med multikultien lot de borgerlige partiene seg ikke bare lede, men kappes om å være flinkest i PK-klassen. Noe annet var ikke å vente av de resirkulerte marxistene. De følger sin ryggmargsrefleks. Istedenfor en Nürnberg-prosess også for dem, har de fritt kunnet fortsette sin dekonstruksjon av Vestens folk, identitet, verdier, institusjoner – nasjonalstat og familie – nå med posisjoner høyt i de sosialdemokratiske samfunnshierarkier.  De finner bare ett nytt alibi, nye ofre for sin perverterte svakestes rett – som de skal beskytte. Denne gangen var det LHBTI.

De resirkulerte har et offerhierarki. Muslimer som ofre trumfer det meste. Mot kristendommen er det lett match. Skartveit har mange eksempler på hvordan kristne er utmanøvrert, slik som kristne friskoler med sin «diskriminerende praksis». Men hvordan vil denne nye statsideologien stå seg i møte med den totalitære ideologien islam? Det skriver Skartveit ikke noe om. Han har da heller ikke noe å skrive om, annet enn at islam ikke blir utfordret på LHBTI-rettigheter. Der gjelder fortsatt menneskerettighetenes trosfrihet og samvittighetsfrihet.

Mine barnebarn skal vite jeg sa ifra.

Edvin Vik

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Les også

Les også