Svenska kyrkan får kritikk etter at de la ut en bønn for transpersoner kort tid etter at tre barn og tre voksne ble drept av en transperson ved en kristen skole i Nashville.

Dette er dessverre ingen aprilsnarr. Flørtingen med LGBTQ-ideologien er ikke ny. I mai 2021 skrev 943 prester og andre med tilknytning til Svenska kyrkan under på et åpent brev, hvor de erklærte:  Vi er også trans.

På sin offisielle Twitter-konto la Svenska kyrkan ut en bønn for «transpersoner som lider, undertrykkes og drepes». Ikke et ord om de seks kristne personene som nettopp hadde blitt slaktet av nettopp en transperson.

Også i USA har media og politikere beskrevet transer som ofre for «hat» etter hendelsen. Omsorgen for de seks drepte kristne og alle pårørende fremstår nokså fraværende.

I dag arrangeres Trans Day Of Vengence – Stop Trans Genocide utenfor U.S. Supreme Court. Arrangøren TRAN (Trans Radical Activist Network) inviterer altså folk til å protestere mot at transer blir utsatt for folkemord. Dette bygger på en gigantisk og utbredt løgn som Svenska kyrkan ser ut til å svelge rått.

Transaktivistene lyver om folkemord for å vinne sympati

Kritikk

Ikke overraskende har Svenska kyrkan fått en lang rekke kritiske kommentarer for tweeten.

Ingrid Carlqvist skriver:

Ni spottar verkligen oss kristna mitt i ansiktet. Samma vecka som en transperson kallblodigt mördar kristna barn och vuxna, så ber ni – inte för de mördade utan för den grupp som mördaren tillhör. Det går inte att tolka på något annat sätt än att ni tillber den andre.

Erix kommenterer:

Barn på en >kristen< skola skjuts ihjäl av en transperson och Svenska kyrkan väljer att be för förövaren och hennes gelikar. Fräscht.

Han får svar fra Svenska kyrkan:

Varför skulle vi inte kunna be för alla transpersoner för att en av dem varit förövare? Vi ber ju för alla män, även om förövare ofta är män.

Det virker som at Svenska kyrkan ikke forstår at det er timingen som er hovedproblemet.

Det som skjer kan minne om en opptreden som er velkjent etter islamske terrorangrep. Da kommer alltid denne bekymringen om «backlash», altså at muslimer skal utsettes for hevnangrep og/eller «islamofobi».

Hvorfor klarer ikke woke-mafiaen og dydsposørene å fokusere på ofrene, i det minste inntil deres pårørende har rukket å begrave sine kjære?

28 år gamle Audrey Hale skjøt og drepte tre barn og tre voksne på den kristne barneskolen Covenant i Nashville. Fenomenal politiinnsats sørget for at mange liv trolig ble reddet.

Audrey Hale er en kvinne som har begynt å definere seg som en mann på sosiale medier.

Les også:

Trans en spydspiss mot et tradisjonelt samfunn bygget på kristendommen

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.