Tre menn ble natt til lørdag funnet alvorlig skadd utenfor en restaurant i den innvandrerdominerte bydelen Kista i Stockholm. Fem personer ble pågrepet lørdag morgen i forbindelse med denne hendelsen.

Ifølge opplysninger til avisen Aftonbladet ble mennene skadet med kniv.

Politiet ble tilkalt til et industriområde i Kista klokka 04:56 lørdag morgen fordi tre menn var blitt knivstukket. Dette skriver politiet på sine nettsider.

Politiet fant tre alvorlig skadde menn utenfor en restaurant som først ble behandlet på stedet før de ble kjørt til sykehus med ambulanse.

To av mennene er i 30-årene og den tredje er i 20-årene.

Lørdag morgen kunne politiet pågripe fem personer i saken. «Vi sikrer åstedet for å undersøke hva som har skjedd», sier Per Fahlström, pressetalsperson ved Stockholmspolitiet.

Skadene på ofrene vurderes som alvorlige, og det er satt i gang en foreløpig etterforskning av drapsforsøk. En politiaksjon pågår for å lete etter eventuelle flere gjerningsmenn, samt foreta avhør og sperre av stedet for teknisk undersøkelse.

Halvparten av 6-åringene i forstadsområde ved Stockholm snakker veldig dårlig svensk

Ny eksplosjon i Stockholm

Nordea tilbyr de ansatte følge i svensk no-go sone


Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.