På Grønland igjen: Politiet har rykket ut til nok en voldssak. Foto: Fredrik Varfjell / NTB 

Politiet i Oslo har avfyrt skudd mot en person på Grønland i forbindelse med en aksjon mot et hotell.

Nok en gang står Grønland i indre Oslo øst i fokus som åsted for voldshandlinger. Denne gangen har politiet sett seg nødt til å avfyre skudd.

Det ser ikke ut til å virke spesielt dempende på kriminaliteten i området at politihuset i Oslo ligger nettopp på Grønland.

NTB melder:

«I forbindelse med aksjonen har politiet avfyrt ett skudd mot en person. Personen er bevisst og blir ivaretatt av helse», opplyser Oslo politidistrikt i en melding til pressen.

Politiet er på stedet med flere patruljer, og det skal ikke være fare for tredjeperson. Spesialenheten er rutinemessig varslet.

Et øyenvitne sier til Dagbladet at han har hørt to skudd, og at en mann er kjørt til sykehus. Politiet skal også ha gått inn i hotellet og sperret av området rundt.

Operasjonsleder Sven Christian Lie ved Oslo politidistrikt sier til NTB at han ikke kan gi flere opplysninger, ettersom hendelsen vil bli etterforsket av Spesialenheten.

Politiet skrev om hendelsen på Twitter klokken 02.40.

Det gis ytterst lite detaljer om involverte, og om hendelsen generelt.

Men uansett vil mange mene at enda en slik sak bidrar til å forsterke inntrykket av at “svenske tilstander” nå har inntatt visse deler av Norges hovedstad, uansett hvor ofte visse Oslo-politikere gjentar at byen er trygg.

Les også: 

Listetopp: – Kriminelle i ferd med å ta kontroll over Grønland i Oslo

Sommerlesning! Bestill i dag:

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.