Sander Berge scoret det første Sheffield United-målet i 2-0-seieren over gjestende West Bromwich, som sikret hjemmelaget direkte opprykk. Dermed blir nok en nordmann å se i neste sesongs Premier League.

– Erfaring og kvalitet gjorde utslaget. Sander er en av de beste som noen gang har spilt i denne divisjonen, sa stopperkjempen John Egan til Sky Sports om sin norske lagkamerat.

Berges scoring kom etter en fryktelig forsvarsfeil av Brandon Thomas-Asante og nydelig assist fra Iliman Ndiaye, skriver Dagsavisen.

– Det var enormt av Iliman å beholde roen og slå den flotte pasningen, og det andre målet var like viktig, sa Berge.

Gjestene innledet imidlertid kampen klart best og burde ha ledet tidlig.

Berge så ut til å ha høye skuldre og gjorde et par tekniske feil tidlig i kampen.

WBA ble snytt for et straffespark, og Sheffield United var nok glad for at de ikke lå under til pause.

Men etter sidebytte var hjemmelaget best. Berges scoring i det 58. minutt inspirerte medspillerne og brakte hjemmepublikummet i ekstase. I det 76. minutt økte Ahmedhodzic ledelsen til 2-0, som ble sluttresultatet.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.