Etter sju år som kulturskribent hos Document er leserne godt kjent med Paul Grøtvedt, ikke minst for mange skarpe betraktninger om billedkunst og arkitektur fra mannen som både er kunstner, kunstkritiker og kunsthistoriker.

Paul er nå aktuell med boken «Hvor er det blitt av kunstens sanselige skjønnhet?» som utkommer på Document Forlag. Her holder han regnskap over samtidskunstens tomhet, og leverer samtidig et lidenskapelig forsvar for den sanselige og skjønne kunsten. Perspektivet er både historisk, fremadrettet og selvbiografisk.

I denne sendingen snakker forfatteren om sitt verk med forlags­redaktør Hanne Herrman. Møt Documents faste kulturkommentator!

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

 

Kjøp Paul Grøtvedts bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.