Hva er det som gjør Document så spesiell? Er det alle de interessante temaene? Ja. Er det ærligheten? Ja. Er det de bærekraftige tankene? Ja. Er det logikken? Absolutt. Er det den klare argumentasjonsrekken? Ja visst. Er det kunnskapen? Ja. Jeg kunne holde på i det uendelige.

Men, det er også noe annet. Det er summen av de ulike stemmene som skaper dynamitt. Vi bruker den stemmen vi har – noen med akademisk spissfindighet, noen med brølende megafon, noen med humor, noen med skrivefeil (det betyr ingenting, folkens!), noen med kommafeil (meg 😂), noen med korte setninger, noen med avhandlinger og noen med innlegg ‘to die for’. Det er dét som skaper Document. Det er dét som gjør det så spennende. Og når det hele toppes med journalisme i verdensklasse og med tilbakeblikk i historien – ja, hva mer kan en politisk interessert ønske seg? Vi lærer noe nytt hver eneste dag. Vi tilegner oss kunnskap – som er av stor verdi.

Min tilbakemelding til deg som leser: Lytt til den indre stemmen. Hold deg orientert politisk, sjekk både venstresiden og høyresiden og dann deg en mening om hvilken retning du vil at samfunnet skal styres mot. Å være politisk engasjert vil bli viktigere og viktigere i forhold til livet ditt og investeringer for fremtiden.

Viktigst av alt: Tro på din egen vurderingsevne. Det er utrolig hvor mange som har tanker som tangerer dine. Er argumentasjon din tydelig, gjennomtenkt, bærekraftig og en smeltedigel av den kunnskapen du har tilegnet deg, kan du flytte fjell. Og ikke glem at tusenvis av slike stemmer er ren dynamitt inn i det politiske spillet. Når vi blåser i middelmådigheten og janteloven, kan vi faktisk flytte fjell.

Vi gjør det faktisk nå!

 

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli «Mesteren og Margarita».

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.