John Fetterman hadde slag for fem måneder siden. Likevel stilte han opp til senatsplass for Pennsylvania mot Mehmet Oz. Det gikk bra til å begynne med, men tirsdag sa Fetterman ja til en åpen, livesendt debatt. Det skulle han aldri ha gjort. Det ble en katastrofe. Demokratene krangler for åpen scene: Hvem ga grønt lys?

Man kan ikke la være å stille spørsmålet til partiledelsen. Den gikk med åpne øyne inn for en presidentkandidat som allerede i valgkampen 2020 viste tydelige tegn på svekkelse. Biden var bare en skygge av seg selv.

Man skulle tro Demokratene hadde fått nok. Nå sitter de med en dement president som de ikke aner hvordan de skal bli kvitt, for alternativet – Kamala Harris – er enda verre.

Fetterman blir en målestokk på hva man slipper unna med i dagens Demokratiske parti. Fetterman har ikke noe program, men han smisker til de rette gruppene, lover gratis tjenester og legalisering av narkotika.

Dette er for øvrig ikke fjernt fra hva partiet står for: En av grunnene til at de hisser seg opp over krav om ID for å stemme, er at de vil at kriminelle skal få stemme. Det er 700.000 bare i Florida. Kriminelle kan gjøre en forskjell.

Demokratene tar både de stemmene og de kandidatene de blir tilbudt. Tirsdag fikk de regningen.

Several Democrats were apparently «shocked» by the extent of Fetterman’s speaking difficulties during the debate, leaving some Democrats to question why he was still running.

One senior Senate Democratic aide told NBC they found Fetterman’s performance «startling.»

«I really question the judgment that he continued with this race,» the person said.

Men det ligger en tanke bak å stive opp kandidater som ikke kan lese en teleprompter eller finne veien ut. I Fettermans tilfelle må han ha en maskin til å oversette kompliserte spørsmål til et språk han kan forstå.

Når Biden og Fetterman blir angrepet, svares det at kritikerne er ableists, dvs. at de er fordomsfulle mot senile og slagpasienter, og slik kritikk er i seg selv diskvalifiserende.

Disse argumentene brukes til å stoppe munnen på alle som kritiserer personer med et eller annet kjennetegn: Fete, demente, svarte, transer, homofile, muslimer – hele Hillarys ordsalat. De som kritiserer dem, er deplorables, ikke verdige til å sitte rundt bordet.

Ut med dem!

https://www.foxnews.com/media/panicking-dems-tell-nbc-they-regret-fetterman-agreeing-debate-oz-folks-freaking-out

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.