Stillbilde fra filmen. 

Filmen «The rape of Britain»  er produsert av «personen hvis navn det er forbudt å nevne». Her gis et sjokkerende bilde av de omfattende  og systematiske gjengvoldtektssakene i Storbritannia.

De mange tilfellene av gjengvoldtekter i Storbritannia, også kalt grooming-saker,  er flere ganger omtalt i Document. Dette handler stort sett om grupper av innvandrere som misbruker unge, britiske jenter seksuelt over tid. Det har et preg av å være systematisk og planlagt, og har pågått i en rekke byer.

Underlig nok er ikke dette noe større, norske medier har interessert seg nevneverdig for, enda det har vært snakk om svært mange ofre. Det har mer eller mindre vært tiet i hjel, spesielt hvem som har utført disse gjerningene.

Den britiske samfunnaktivisten Tommy Robinson har derimot engasjert seg i disse tragiske og nærmest groteske sakene. Det har vært medvirkende til at han er blitt en person det ikke engang er lov å nevne navnet på i større medier.

Skriver man eksempelvis hans navn i en overskrift på en sak og legger ut i medier som Facebook, fører det til både sletting av saken og strenge sanksjoner mot den som legger ut.

Men nå har han altså laget en film om det som har foregått.

Samnytt er ikke redd for å berette  om saken:

Tidigare i år hade medborgarjournalisten Tommy Robinsons nya dokumentärserie premiär där man följer en kvinna som överlevt en av Storbritanniens många våldtäktsgäng.

Avisen skriver videre om dette de store mediene helst vil glemme:

Inför omkring 1 500 personer premiärvisades The Rape of Britain i början av året. Fallet i dokumentären leder till en stor utredning som avslöjar korruption inom polisen, kommunen och socialtjänsten där frågan om gängen åter igen sopas under mattan.

Filmen er nå tilgjengelig på Rumble. Den er relativt lang, men verdt å se for den som vil ha et innblikk i de nesten utrolige tilstandene. Filmen er laget i to deler, på noe over time per del.

Her er del 1:

 

I den andra delen tar man upp en annan överlevande som utnyttjats av en grupp medelålders islamiska män. De både prostituerar och våldtar henne. Liksom i andra liknande fall känner offret att hennes uppgifter avfärdas och försummas av kommunen, polisen och politikerna.

Her er del 2:

Document har ikke verifisert filmenes innhold, men overlater til leserne selv å vurdere den fremstillingen som gis og  historien som her berettes.

Les også: 

Manchester: Over 800 nye sex-groomings­overgripere er avdekket

Noen du ikke har lest ennå? Eller gi bort i gave? Bestill fra Document forlag:

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.