Den omfattende jakten på de to terroristene som utførte det dødelige terrorangrepet i Elad i Israel torsdag, intensiveres. Politiet offentliggjør identiteten til de to hovedmistenkte.

– Våre fiender har begynt på en morderisk kampanje mot jøder, uansett hvor de er. Deres formål er å bryte ned vår motstandskraft, men de vil mislykkes, sa statsminister Naftali Bennett fredag ​​morgen.

– Vi vil finne terroristene og de som støtter dem. Og de vil måtte betale prisen.

Politiet har offentliggjort identiteten til de to hovedmistenkte etter terrorangrepet i den ortodokse byen Elad, hvor tre personer ble myrdet og syv skadet, to av dem alvorlig. De mistenkte er 19 år gamle Assad al-Rafai og 20 år gamle Tzabahi Abu Shakir, begge fra Jenin-området på Vestbredden, melder Jerusalem Post.

Israelske sikkerhetstjenester, som har offentliggjort bilder av de mistenkte, har bedt offentligheten om hjelp, hvilket kan indikere at terroristene fremdeles befinner seg på israelsk territorium.

Terrorangrepet, som skjedde på Israels uavhengighetsdag, var det seneste i en lang rekke dødelige terrorangrep i landet de siste ukene. Situasjonen i landet har vært anstrengt under ramadan.

Ifølge øyenvitner angrep de to palestinske mistenkte personer flere steder i Elad, utstyrt med økser og kniver, blant annet i byens hovedgate Ibn Gvirol og i Elad Amphitheatre Park, hvor mange familier tilbrakte kvelden med å feire slutten av uavhengighetsdagen.

De tre ofrene i det dødelige angrepet ble identifisert som 40 år gamle Yonatan Habakuk, 40 år gamle Boaz Gol og 35 år gamle Oren Ben Yiftach. Disse etterlot seg til sammen 16 barn.

 

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.