Mette Frederiksen kjører en knallhard linje, og næringslivet tar etter. En bedrift i Holstebro skiller ut de uvaksinerte. De får ikke spise i samme kantine som de vaksinerte. De får ikke delta på møter og reiser. Det melder Holstebro Struer Dagbladet.

Fredag fikk de mange medarbeiderne ved den danske bedriften Faerch i Holstebro beskjed om at ledelsen har innført nye coronarestriksjoner.

Ansatte som ikke er vaksinerte eller har et gyldig coronapass, må bruke munnbind og spise i en annen kantine enn dem som er vaksinerte.

I tillegg må de holde to meters avstand til de øvrige ansatte, samt får ikke delta verken i fysiske møter eller på reiser.

Det merkelige er at det ikke gjøres unntak for folk som har hatt sykdommen. Disse er bedre beskyttet enn de vaksinerte. Det er vitenskapelig fastslått.

Ved å gjøre uvaksinerte til annenrangs ansatte skaper man et skille som kan få negative utslag, både for den ansatte og bedriften.

Adm.dir. Lars Gade Hansen sier han kom frem til avgjørelsen da han leste at uvaksinerte smitter mer enn vaksinerte. Han vet ikke hvor mange av de ansatte som er vaksinert. Faerch lager plastemballasje for næringslivet.

 

Her må uvaksinerte spise i egen kantine

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.