På ettårsdagen for henrettelsen av Samuel Paty samlet imamene fra Grand Mosque i Paris seg utenfor skolen hvor han underviste. Drapet er altså ikke glemt.  Billedtekst: Imams from the Grand Mosque of Paris pay tribute in front of the school where teacher Samuel Paty worked, in Conflans Sainte Honorine, Friday, Oct.15, 2021. French schools are paying tribute to a teacher beheaded by a radical Islamist last year after he showed caricatures of the prophet of Islam to his class. Samuel Paty, a history and geography teacher, was murdered on Oct. 16 last year near his school in a northwest Paris suburb by an 18-year-old of Chechen origin who had become radicalized. (AP Photo/Lewis Joly)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.