Ondskap eksisterer og må erkjennes. Uten å erkjenne ondskap vil vi ikke evne å erkjenne det gode. Trump vant valget i USA, men verden elsket løgnen og bedraget. I realiteten feiret verden USAs destruksjon og trodde friheten ventet. Det som skjer i Afganistan nå kommer til å få konsekvenser for verden. USA er ikke lenger istand til å hjelpe sine egne og enda mindre oss andre. Europa er forsvarsløst. Tenk nå gjennom virkeligheten…og vår sårbarhet. 

Etter andre verdenskrig skulle Winston Churchill holde hovedtalen på Oxford til avgangs studenter og deres foreldre. Salen var stappfull forventningsfull da Churchill sakte entret podiet. Han sto selv lenge stille før han begynte: Never give up! Så ny pause før det kom med sterkere stemme: Never give up!! Ny pause før han virkelig tok i: Never give up!!! Deretter forlot ham talerstolen med hatten på og stokken i hånden, sigaren i munnen på vei ut.

Tilhørere kunne aldri glemme budskapet. Og i ånden til Churchill, godt fedrelands valg!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.