Den transseksuelle Youtube-profilen Christine Weston Chandler er arrestert for å ha voldtatt sin egen 79 år gamle mor. I politirapporten er Chandler identifisert som kvinne og vil bli fengslet med kvinnelige innsatte.

Det melder Daily Mail.

Videobloggeren, kjent som «Chris Chan» ble arrestert i Virginia mandag. Arrestasjonen ble innledet av en lekket telefonsamtaler, hvor Chandler skal ha innrømmet at han jevnlig voldtok sin 79 år gamle mor, som sies å lide av demens.

Telefonsamtalen ble lekket på en direktemeldingsplattform, av en person som trodde at Chandler tilsynelatende innrømmet å ha hatt sex med sin eldre mor.

Det er ikke bekreftet om lydopptaket er autentisk.

I løpet av den åtte minutter lange samtalen forteller Chandler at det var moren, Barbara, som «gjorde det første trekket» og førte til at de to kysset, ifølge Newsweek.

Ifølge Daily Mail ble Chandler (39) identifisert som kvinne av politiet og vil bli innlosjert hos kvinner til tross for at han er biologisk mann.

Chandler kom ut som transkvinne i slutten av 2014.

Chandler sitter i Central Virginia Regional Fengsel sammen med 59 andre fanger. Han ble fengslet uten kausjon på grunn av mistanke om incest, en forbrytelse som kan straffes med opptil 12 års fengsel.

Arrestasjonen av Chandler ble fanget av et videokamera:

I august 2016 skrev Chandler i et Facebook-innlegg at han drømte om å ha sex med moren, ifølge Insider.

«Although incest is quite a controversial topic, there are circumstances where there would be not so much harm as one may think, feel or believe», skrev Chandler på Facebook.

Chandler er mest kjent for å lage tegneseriefigurene Sonichu, som er en krysning mellom Pikachu og Sonic the Hedgehog, og dens kjærlighetsinteresse, Rosechu. YouTube-kanalen har mer enn 50 000 abonnenter.

 

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.