De er ufattelig rike begge to, men som kulturikoner kan de operere uavhengig av klasseog  fremstå som «gode» idoler. Barack Obama og Bruce Springsteen. Dream Team? Mediene er deres gratis megafoner. De står for samme verdier, og publikum lures til å tro at dette er ekte vare. De ser ikke falskheten og det arrangerte. Vi skal forledes til å tro at disse to arbeider i sitt ansikts sved, for vår skyld. In this image provided by Rob DeMartin, former President Barack Obama and musician Bruce Springsteen pose for a photo. There’s a new chapter in the friendship between Barack and the Boss. “Renegades: Born in the USA” is a bound edition of the popular “Renegades” podcast featuring conversations on everything from fame to cars to the country itself between Obama and Springsteen. The book is scheduled to come out Oct. 26, 2021. (Rob DeMartin via AP)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.