Marks & Spencer har lansert nytt «inklusivt» undertøy med hudfarger i forskjellige brune nyanser. Dette er hyggelig og godt nytt for alle kvinner, men så kommer det: Det er inspirert av George Floyds dødsfall.

M&S uttaler:

Med endringer som allerede var igangsatt for virkelig å omdefinere inklusive farger i undertøy, så ble teamet i fjor drevet til å jobbe raskere og hardere av den globale samtalen om rasemessig mangel på likestilling etter George Floyds fryktelige død, i tillegg til kundenes tilbakemeldinger om industriens standard fargenavn som «tobakk».

Kan de ikke bare holde seg til å selge klær? Man blir så inderlig lei av å få trøkket på seg kjedsommelig godhetsposering og politikk.

Daily Mail

Kjøp Peder Jensens bok her!

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!