Document har i fire år vært bortimot den eneste mediekanalen i Norge som har gått mot strømmen og vist hva som virkelig skjer i USA under president Trump. Derfor er det bare rett og rimelig at vi også tilbyr vår egen, direktesendte valgvake.

Valgvaken finner du på vår YouTube-kanal fra kl 22.00 på tirsdag.

Julie Dahle vil være vår studiovert, og med seg til å analysere og kommentere resultatene får hun i første rekke vår redaktør, mannen bak våre valgdagbøker, Hans Rustad, og Rebecca Mistereggen, som vil holde kontroll med spørsmål fra seerne og nyheter fra andre kanalers dekning av valget.


Vi ønsker gamle og nye lesere og seere hjertelig velkommen til vår valgvake. Vi vil holde koken til onsdag morgen. Si ifra til familie og venner at i år har de for første gang et fritt alternativ til de forutsigbare i NRK og TV 2.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.