Bildene av Trump blant ødeleggelsene i Kenohsa snakker høyere enn noen påstander fra Biden og Demokratene om at det er Trumps skyld.

Byen ser ut som den har vært bombet. Var det Trump-tilhengere? Alle bortsett fra de mest forskrudde, vet svaret. Det er derfor ubegripelig at Biden kunne være så dum at han sa det er Trump som hisser opp velgerne og bruker sine tilhengere som milits.

Dette. var ikke en brann son brøt ut og spredte seg. Det var bevisste ødeleggelser.

Berlingskes Michael Bjerre har vært i Kenohsa og dekket nedbrenningen av det 110 år gamle Danske Broderskab, et samlingspunkt for danskættede. Bjerre har skrevet anti-Trump-artikler i måneder, men selv ikke han kan unnlate å rapportere en avslørende detalj.

Men da en  71-årig mand forsøgte at tvinger  uromagerne væk fra Dansk Brodersskabs bygning med en brandslukker, fik han en plastikflaske med beton smidt i hovedet, og han brækkede sin kæbe to steder.

Denne råskapen har fått utvikle seg uhindret helt siden opptøyene begynte og de er nå ute av kontroll.

Selv Anders Magnus måtte innrømme at det var store ødeleggelser i Kenohsa. Hvordan kunne Biden tro at han kunne legge dette ved Trumps føtter? Han har mistet bakkekontakten.

Meningsmålinger viser at Trump er på vei opp og ligger an til å gå forbi Biden. Det er krise for Demokratene.

På toppen av det hele kommer videoen som viser at Nancy Pelosi går for å få stelt håret i en salong, uten munnbind. Hun har selv vært med å stenge ned frisørsalonger. Når hun tror ingen ser det, benytter hun seg av en. Demokrater har gjort det samme i stat etter stat: Det er én regel for vanlige folk og en annen for dem som bestemmer.

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.