Når Det hvite hus holder juleinnvielse inviterer de et dansekompani som erBLM-tilhengere, anti-hvite, anti-kristne og anti-USA. Å bruke en så symbolsk anledning til å stikke fingeren i øyet på det tradisjonelle USA er ikke noe feilgrep. Dette er hva Biden står for.

Biden lovte å gjenreise USA etter Trump. Han sa kampen sto om USAs sjel. Så viser det seg at hans USA står for trans-kultur.

En video går viralt der en naken mann står på bordet i et høringsrom i Senatet for å ha sex med en annen mann. Det er blitt mange slike historier og amerikanerne ser at dette er en subversiv kultur som har erobret Demokratene, Hollywood, Big Tech og Det hvite hus.

På 60-tallet ble det kalt freaks. Nå er freakkultur blitt den nye norm i Bidens USA. Dette er en vesentlig forklaring på hvorfor Trump får så stor oppslutning. Myndighetene brukte pandemien til å trykke denne kulturen ned i halsen på skolebarn. Foreldrene satt hjemme og var sjokkert over det de så.

Det utløste et opprør fra foreldrene. Da kom reaksjonen fra justisdepartementet: De var terrorister!

Podcast:

Youtube:

Rumble:

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.