Arabiska Partiet ønsker samtaler med land som kan ta imot svensker, slik at de får gjennomført sitt utvandringsprosjekt for svensker som motsetter seg mangfold. Facebook-innlegget har vakt oppsikt i sosiale medier mandag ettermiddag. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Alle svensker som «ikke aksepterer mangfold» bør frasi seg statsborgerskapet og forlate landet.  «Du har ingenting her å gjøre, ditt Sverige du vil ha tilbake, er borte for godt», skriver Arabiska Partiet på Facebook i dag.

Det arabiske partiet sparer ikke på videre informasjon om hvilke planer de har. De ser for seg et utvandringsprosjekt, slik at integreringen kan gå lettere og samholdet kan bli bedre:

«Arabiska Partiet vill arrangera ett utvandringsprojekt för svenskar som inte gillar läget, för att underlätta integration och skapa gemenskap i landet.»

Facebook-gruppen «Arabiska Partiet» ble stiftet for snart tre uker siden,  og nettstedet uttaler at partiet har som mål å «ta ansvar för vårt folkslag». Bare de som er ustraffede og har høyskoleutdanning er velkomne som medlemmer, hevdes det, men partiet er ikke registrert hos valgmyndighetene i Sverige.

Kontaktpersonen for det arabiske partiet er ifølge Fria Tider 33 år gammel, bosatt i Malmö og har arabisk innvandrerbakgrunn. 33-åringen er dømt for flere forbrytelser. I 2009 ble han dømt til rettspsykiatrisk behandling for grovt overfall, overfall, forsøk på overfall, vold i hjemmet og trakassering. I 2017 ble han igjen dømt til rettspsykiatrisk behandling for ulovlige trusler og trakassering.

I følge rettsdokumenter som Fria Tider har lest, har 33-åringen fast inntekt og har de siste årene ved et stort antall anledninger forsøkt å anke den siste avgjørelsen om rettspsykiatrisk behandling.

33-åringen har ikke tenkt å ligge på latsiden når det gjelder utvandringsprosjektet for svensker. I skrivende stund ble Facebooksiden oppdatert med følgende melding:

Angående nevnte prosjekt ønsker vi å inngå avtaler med flest mulig land som er av interesse for svensker som vil innvandre og som ikke liker mangfold.

Ut fra budsjettet vil vi skape rause forhold dersom vi får lov til å bestemme.

 

 

Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.