Documents andre TV-sending ble mandag kveld offentliggjort ved hjelp av Facebook Live, og er siden blitt lagt ut på YouTube.

Kent Andersen åpnet sendingen med å harselere en smule over «ikke-nyheter» fra VG, innen han samtalte med kameramann og produsent Christofer Owe, som forteller om den høye prisen han betalte for å ha laget TV-dokumentaren «Naive Norge» (2006) fra det flerkulturelle Holmlia i Oslo. Deretter kom en rapport fra Kent om Klimarealistenes nylige konferanse i Oslo.

Hans Rustad, Hanne Tolg og undertegnede rundet deretter av sendingen med en samtale over aktuelle spørsmål – fra migrasjon til Brexit.

Disse sendingene er jo fremdeles på et eksperimentelt stadium, hvor man lett kan konstatere f.eks. at lyden på kameraforbindelsen til Italia, som skjer med uhyre enkle midler, har forbedringspotensial. Problemene håndteres etter hvert som kompleksiteten ved produksjonene øker steg for steg.

Her blir i det hele tatt veien til mens vi går. Fra å ha vært skeptiske til å opptre foran kamera begynner vi nesten å synes det er OK. Til neste år vil vi kanskje like det, hvem vet!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂