Nytt

Fredag ettermiddag kom også norsk idrett på banen med aktiv støtte til #Bluegirl Sahar Khodayari og iranske kvinners kamp for likeverdig deltakelse i idretten. Vålerengas lag i Toppserien for kvinner er først ute.

Det blå laget på Oslo Øst la ut sin støtte til #Bluegirl på Facebook fredag ettermiddag.

Der vi i morgen spiller en kamp om medaljer i #toppserien, kjemper jenter og kvinner i andre land en kamp for å i det hele tatt kunne se favorittlaget sitt spille. #BlueGirl Sahar Khodayari ble arrestert for å ha sneket seg inn på stadion, forkledd som en mann. Hun ble dømt til 6 måneders fengsel og under «rettsaken» tente hun på seg selv i protest. Denne uken døde hun av skadene. Hun blir ikke glemt 💙


///
‪ In Norway women fight for medals. In other parts of the world, women have to fight to even get into the stadiums to support their favorite team. We honor you, #Bluegirl Sahar Khodayari and everyone who fight for an #EqualGame.

Les også

Les også