Tavle

Document-folket har fryktelig mange baller i luften om dagen, så det ble to av oss som spilte inn denne helgens podkast.

Det har vært en begivenhetsrik uke i Hanne Tolgs og Christian Skaugs respektive adopterte hjemland: Parlamentet i Storbritannia stikker enda flere kjepper i hjulene for Boris Johnsons planer om å få unnagjort Brexit, og en nokså usannsynlig koalisjon mellom Femstjerners­bevegelsen og venstresiden i Italia setter en stopper, i alle fall inntil videre, for Matteo Salvinis ønske om nyvalg. Brussel må være sprekkeferdig av fornøyelse.

Vi kommer også inn på den norske valgkampen, og da spesielt statistikken Frp har anskaffet fra SSB om innvandrere og kriminalitet, samt terrortruslene i Norge, som kommer både fra islamistisk og høyreekstremt hold. Norsk-somalieren som ble pågrepet for terrorforbund, hadde frekventert samme moské som en IS-terrorist som antas å ha blitt drept i Syria. Hvorfor er ikke denne moskeen i hele pressens søkelys?

Dere kan også høre oss på YouTube, Facebook, SoundCloud, Spotify. God fornøyelse, og på gjenhør neste helg!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.