Møtet er dessverre avlyst.

Billetter vil bli refundert.

Document har fornøyelsen av å invitere leserne til et nytt møte – i Oslo mandag den 31. august klokken 19. Dørene åpnes klokken 18. Anledningen denne gang er foredrag av den pensjonerte læreren Clemens Saers, som nesten ble drept på skolen da han ble overfalt. Saers vil snakke om vold i Oslo-skolen.

Saers har tapt en lang og opprivende rettssak mot sin arbeidsgiver Oslo Kommune. Les mer på hans bloggside: Clemens.saers.com

Epidemien har en tid satt bom for nesten alt av kulturliv og forsamlinger, og det er fremdeles nødvendig med en rekke forsiktighetsregler. Alle som vil komme på Document-møte, må derfor være friske og forhåndspåmeldte, og antallet er begrenset i samsvar med tilgjengelig areal. Den som måtte ha meldt seg på for siden å få symptomer på koronaviruset, må holde seg hjemme og bes om å melde avbud. Endelig må alle som kommer, følge reglene for åndedretts- og håndhygiene som nå er blitt sedvane. Om det skulle bli kø ved inngangen, må det holdes avstand, og innendørs må trengsel unngås. Det lyder litt omstendelig, men alle er vel vant til slikt nå, uten at det ødelegger gleden ved å treffes.

Møtet vil finne sted sentralt i Oslo i gangavstand fra Nationaltheatret, og adressen vil bli oppgitt på inngangsbilletten som alle må ha med seg. Det er bar på stedet. Dørene åpner klokken 18, og selve arrangementet begynner ca. klokken 19. Document-redaksjonen vil som vanlig være til stede.

Clemens Saers har tapt 1 630 700 kroner. 216 550 kroner skal dekke kommunens utlegg i lagmannsretten og tilsvar til Høyesterett. Saers er nå pensjonist og 25% invalid etter overfallet han ble utsatt for som lærer i Oslo-skolen.  Dersom du allerede nå vil støtte hans sak, slik over tre tusen mennesker allerede har gjort, kan du sende valgfritt beløp til:

VIPPS nr: 979 58 699

Alternativt bank konto nr: 9713 26 33324

 

Billetter til foredraget kjøpes her:

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.