Nytt

Ratcliffe gjorde seg bemerket da han grillet Bob Mueller under Kongress-høringen sist uke.

Trump varslet overraskende at han trekker John Ratcliffes kandidatur til stillingen som direktør for alle etterretningstjenester, Director of National Intelligence.

Trump skyldte på mediepågangen Ratcliffe ville bli utsatt for. Det lyder som en tynn unnskyldning, hvis ikke Ratcliffe har lik i lasten, og det er det intet som tyder på.

“Our great Republican Congressman John Ratcliffe is being treated very unfairly by the LameStream Media. Rather than going through months of slander and libel, I explained to John how miserable it would be for him and his family to deal with these people,” he wrote. “John has therefore decided to stay in Congress where he has done such an outstanding job representing the people of Texas, and our Country.”

En kilde Fox News har snakket med sier at det var Trumps medarbeidere som har hatt store betenkeligheter og Trump ga etter for deres tvil og trakk kandidaturet. Det var en pinlig retrett for presidenten.

A source familiar with Trump’s thinking told Fox News that there were «deep reservations» about Ratcliffe among multiple senior administration’s officials, and that the president is now going back to the drawing board.

 

https://www.foxnews.com/politics/trump-withdraws-john-ratcliffes-nomination-for-top-intelligence-post