Amerikansk etterretning overvåket Trump og lekket hans samtaler med utenlandske ledere til mediene, det sier medlem av etterretningskomiteen i Representanenes hus, Devin Nunes.

En varsler har stått frem og rapport om samtalen mellom Trump og Ukrainas nyvalgte president. Dette er bare en i rekken av samtaler som er avlyttet og lekket.

The leaks of the details of the calls between President Donald Trump and the leaders of Mexico and Australia in 2017 were the products of intelligence gathering, House Intelligence Committee Ranking Member Devin Nunes (R-Calif.) told The Epoch Times in an exclusive interview.

Nunes said that sources confirmed to the House Intelligence Committee that the leaks of the calls between Trump and foreign leaders were based on intelligence products, prompting Nunes to investigate the matter.

Denne avlyttingen hadde ingenting med Russland å gjøre. Det var ene og alene lekkasjer for å ødelegge Trump.

“We knew right away in January that unmasking was occurring. Well, we knew the big one, the major one, was the Flynn transcript that was given out. And then you slowly had the Australian prime minister; you had the Mexican president, plus stories that we were seeing out in the mainstream news media. It was clear that somehow people were getting information from what appeared to be intelligence products,” Nunes said on Oct. 28.

“We had some sources that had come to us to tell us that this was happening. So finally, we were able to finally piece it together, and I was able to review it. And then once I saw what it was and it was much more than what I expected. And it had nothing to do with Russia.”

Under Trumps første 126 dager ble det lekket en story om måneden. Det gikk inflasjon i lekkasjer

The revelation that the intelligence community was spying on a sitting president is the latest development in the scandal surrounding the spying on Trump’s campaign. The claim by Nunes aligns with reports that U.S. Attorney John Durham—who is investigating the spying scandal—has extended the timeline of his criminal investigation to include the early months of Trump’s presidency. Fox News reported earlier this month that the timeframe of Durham’s inquiry now extends up until the spring of 2017.

Denne virksomheten begynte lenge før 2016, kanskje så mye som et år,

Opprinnelig hadde den ingenting med Russland å gjøre. Nunes oppdaget at e-tjenestene spionerte på en sittende president. Det har knapt skjedd i amerikansk historie.

Hvis anti-Trump-mediene blir tvunget til å innrømme at det skjedde, venter neste spørsmål: Hvorfor? Hvilke interesser lå bak?

 

 

Early Leaks of Trump’s Calls With Foreign Leaders Were Intelligence Products: Devin Nunes

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂