USAs etterretningssjef John Ratcliffe. Stillbilde: Fox News / YouTube.

Sentrale logger mangler på Dominion-maskinene. Datasikkerhetsselskapet som foretok undersøkelsen, mener at Dominion-maskinene utgjør en nasjonal sikkerhetsrisiko som gjør at presidenten kan utløse en eksekutivordre om utenlandsk innblanding.

Demokratene anklaget i 2016 Trump for å ha blitt valgt ved hjelp av russerne. Nå legger Trump opp til at han kvitterer med samme svar: Hvis det kan bevises at Biden vant ved hjelp av utenlandsk innblanding,  kan resultatet bli suspendert.

Later in its report, Allied Security Operations, in no uncertain terms, described Dominion’s involvement in the elections as a “national security imperative.” It then made a reference to the 2018 Trump executive order that directs current Director of National Intelligence John Ratcliffe to conduct an assessment on foreign interference in the U.S. general election up to 45 days after the Nov. 3 election and allows the president to take action against any foreign actors.

Trump har blitt motarbeidet av sikkerhetsapparatet. Ratcliffe er på Trumps side. Presidenten undertegnet eksekutivordren i 2019.

“We recommend that an independent group should be empaneled to determine the extent of the adjudication errors throughout the State of Michigan. This is a national security issue,” wrote Allied’s Russell Ramsland, a former GOP candidate in Texas, in the report.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.