De nye populære uteområdene i Oslo Sentrum tiltrekker seg elementer som gjør at det ikke alltid blir så hyggelig allikevel. På nyutbygde Sørenga sjøbad var det i helgen masseslagsmål og på Tjuvholmen klager beboerne over «slåsskamper med kjettinger», «urinering på lyktestolper» og «sex på plenen», ifølge Aftenposten.

Tom G. Eilertsen, daværende styremedlem i sameiet Fru Kroghs Brygge, følger opp med beskrivelser av forholdene:

«Dette går på helsen løs, og jeg opplever de ansvarlige etatene som nærmest likegyldige til beboernes «varslinger» om støy, bråk om natten, trusler (sogar drapstrusler), fri flyt av narkotika og alkohol, slåsskamper med kjettinger mv.»

Lillebjørn Nilsens «bysommer» tilhører en annen tid. Dessverre.
Kjøp T-skjorten «kronisk norsk» fra Document her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.