Øyeblikket

I morges ble Audun Lysbakken grillet under radioens politiske kvarter. Programlederen var meget godt forberedt, og Audun Lysbakken kom usedvanlig dårlig fra intervjuet. Han kunne rett og slett ikke svare på et eneste spørsmål som forutsatte regneferdigheter, kunnskaper og forberedelser.

Et parti som ledes av revolusjonens barn (les boken «REVOLUSJONENS BARN»), som er mot NATO, mot olje – og gassindustrien, for et vanvittig forsøk på å stoppe sykliske klimaforandringer (erstatte Gud med SV & MDG), for en statsstyrt omlegging til grønne industrier som skal erstatte olje – og gassinntektene (nye jernverk?), for økt skattebyrde for velstående og vellykkede, for utgiftsøkninger på alle velferdsposter i statsbudsjettet og for 6-timers er en garantist for økonomisk ruin og rasering av velferdsstaten. 

Den som velger SV vet at han/hun bidrar til å sette landet i sikkerhetspolitisk fare mens vårt potensielt rike land råtner på rot. 

Lykke til med landsmøtet! Foto: wikimedia commons