Tavle

Tegning: Karine Haaland.

Deler av Venstre kan nå bli kjøpt opp av kinesiske Huawei-meg-rundt.

Det stemmer at vi snuser på Venstre, sier konsernsjef Arne Teodor Fang Lang Hai i Huawei-meg-rundt-gruppen. Det er jo store verdier i Venstre, bl.a. en rekke kopimaskiner og annet kontorutstyr, en del juledekorasjoner og flere kasser med restopplaget av den populære «Sharia på norsk» og Abid Rajas gamle hemorroidesalve.

Planen er å dele opp og videreselge Venstre til ulike norske partier, sier den begeistrede konsernsjefen. Senterpartiet i Troms har allerede vist interesse og sikret seg hele partikassa til Troms Venstre for en slikk og ingenting. Dette er et spennende prosjekt som vi har store forventinger til, sier Arne Teodor Fang Lang.

 

Kjøp alle tidsskriftene fra Document Forlag her!